top of page

Wie ben ik

Enthousiast | Pragmatisch | Nuchter

Een aantal jaar geleden ben ik in contact gekomen met kinesiologie. Al jaren had ik last van mijn buik en darmen, maar kon met mijn huisarts de oplossing niet vinden. Ik kreeg de tip van een familielid om eens een kinesioloog te bezoeken. Het was wonderlijk, via spiertesten stelde deze man mij vragen en mijn lichaam gaf zelf antwoord. Geen beïnvloeding was mogelijk, maar de uitkomst was nog mooier. In het verleden had ik in het buitenland dysenterie opgelopen, een bacterie. Deze bleek nog niet helemaal weg te zijn. Met een pot pro-biotica ben ik de praktijk uitgegaan en 2 weken later was ik klachtenvrij. 

Na mij volgde mijn man, vrienden andere familieleden, allemaal met soortgelijke verhalen. En de resultaten waren zo mooi.

Deze behandelingen en effecten hebben mij niet losgelaten. In coronatijd voelde ik dat de tijd er was om de stap te maken om iets anders te gaan doen. Alle signalen kwamen steeds uit op kinesiologie. Hoe meer logisch is het dat ik de opleiding ben gaan doen sinds 2020.

 

Het heeft mij nog geen dag spijt opgeleverd en ik ben zo enthousiast. Ik word er blij van en helemaal als ik andere mensen kan helpen. De beste combinatie wat mij betreft. 

Ik leer veel over energie en hoe ontzettend belangrijk dat voor iedereen is en hoe fijn is het om lekker in je vel te zitten?

Als jij mij zou kennen, dan zou jij weten dat:

Website Flowing Energy_edited.jpg
  • Ik verzot ben op het lezen van boeken en dat ik dus ook meer dan 200 boeken op mijn e-reader heb staan, plus een stapel naast mijn bed. Ik lees er het liefst een aantal tegelijkertijd.

  • Er een grote kans is dat ik je een tip geef voor een boek tijdens de behandeling, ze poppen zo omhoog in mijn hoofd.

  • Ik dingen graag makkelijk maak die moeilijk lijken, het leven hoeft niet altijd zo moeilijk en ingewikkeld te zijn. Tegelijkertijd kan ik juist wel wat chaotisch zijn en leg ik spullen nooit op 1 plek. Lang leve mijn man die altijd wel weet waar mijn/onze spullen zijn.

  • Ik de IT-er in huis ben en alle installaties verzorg en computer problemen verhelp, gelukkig krijg ik daarbij steeds meer hulp van mijn zoon.

  • Ik naast lezen net zo dol ben op door blijven leren, dus ook de digitale stapel online trainingen loopt aardig op. Ik vind het fijn om op die manier allemaal te verbinden om zo nog beter te weten wat ik nodig heb, maar ook mijn klanten.

  • Dat ik vaak fronsende blikken krijg, maar ook bewondering. Een nuchtere IT-er die ook therapeut is, daar willen ze vaak meer van weten.

Image by Element5 Digital

Opleidingen

Kinesiologie Welkin - afgerond
The Kinesiology Institute - Kinesiology Fundaments
The Kinesiology Institute - Sports Kinesiology
HBO Facility Management

stapel boeken

Trainingen

Reiki 1 (2022)
Breathwork cursus (2022)
Lean Management (2019)

bottom of page